Om Bostadsaffarer.se

Bostadsaffarer.se startades 2021 med målsättningen att sprida kunskap och erfarenhet till dom som står inför en bostadsaffär och söker vägledning längs vägen. Vi hoppas att våra artiklar ska kunna bidra med värdefull information i de lägen det uppstår funderingar.

Ekonomiska intressen

För att kunna bedriva vår verksamhet har vi olika samarbetspartners på hemsidan där vi får en ersättning för de kunder vi värvar till företagen. Du som användare är dock vårt största intresse, vi kommer därför enbart rekommendera tjänster vi själva tycker ger ett mervärde till våra besökare. Några av våra samarbetspartners är Hittamäklare.se, Lånekoll.se och juridiskadokument.nu. Detta är utvalda företag som vi själva använder och skulle tipsa om till våra familjer och vänner.

Företaget bakom Bostadsaffarer.se

Hojjo Sverige AB är företaget som står bakom bostadssajten Bostadsaffarer.se. Vi är ett företag som arbetar med affiliate marknadsföring inom olika områden där vi har kunskap att sprida till våra besökare. Vi på Hojjo Sverige AB arbetar med att vara transparenta och vill gärna veta ifall du som läsare tycker något är fel på hemsidan, du är isåfall varmt välkommen att använda vårt kontaktformulär för vidare diskussion.

Vi som arbetar här

Här nedanför hittar du en kort presentation på dom som arbetar och skapar innehållet på Bostadsaffarer.se. Vi tycker det är viktigt att du som besökare vet vem som skriver innehållet på denna hemsida.

Skribent Joakim Ryttersson

Joakim Ryttersson

Joakim Ryttersson har studerat fastighetsförmedling på Högskolan i Väst (Trollhättan) och är utbildad fastighetsmäklare sedan 2012. Joakim har efter sina studier arbetat som fastighetsmäklare i Kungälv på mäklarbyrån Bjurfors fram tills 2019. Det är också Joakim som skriver alla bostadsrelaterade artiklar på denna hemsida.

webbutvecklare Andreas Hogmalm

Andreas Hogmalm

Andreas Hogmalm arbetar som webbutvecklare och designer på Bostadsaffarer.se. Andreas har också ett stort intresse för bostadsmarknaden och ekonomi i övrigt.

Han har också genom åren både köpt och sålt bostadsrätter i privat syfte och skaffat sig kunskap inom bostadsaffärer.


Företagsuppgifter

FöretagHojjo Sverige AB
AdressYtterbyvägen 5c
Postnummer442 30 Kungälv
Org nr559122-2780
E-post[email protected]
AllabolagSe information
Hemsidawww.hojjo.se

Hojjo Sverige AB
Ytterbyvägen 5C
442 30 Kungälv
Org nr: 559122-2780